Stoelmassage

Shiatsumassage Stoelmassage Voetreflexologie

Stoelmassage
Een stoelmassage biedt niet alleen uitkomst bij vastzittende schouders, een pijnlijke rug of nek, maar draagt ook bij aan een goede doorbloeding van het lichaam. Daarnaast is het een welkom moment van ontspanning, zowel voor het lichaam als de geest.

De stoelmassage die wordt gegeven is volgens de Touch Pro methode, waarbij door middel van  een acupressuurmassage de schouders, nek, rug, armen, handen en hoofd worden behandeld. Japanse massagetechnieken en speciale drukpunten maken deze massage compleet. De behandeling wordt over de kleding heen gegeven en vindt plaats op een speciaal voor deze massage ontworpen stoel.

Duur van de behandeling
Een standaardbehandeling duurt ongeveer 25 minuten. Wilt u echter extra aandacht laten besteden aan een bepaalde pijnzone, zoals rug of arm, of langer de tijd nemen om te ontspannen, dan kunt u kiezen voor een behandeling van 40 minuten.

StoelmassageLocatie
De behandeling vindt plaats in de praktijk. Een behandeling op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij kan worden gedacht aan een markt, een feest, bij een bedrijf, maar natuurlijk ook bij u thuis. Voor meer informatie over mogelijke locaties en bijbehorende tarieven kunt u mailen naar vonkpie@xs4all.nl.

Geef een stoelmassage cadeau
Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid als een vrijgezellenfeest, een bruiloft, afstuderen of kerst, geef dan een massagebon cadeau. De bon is feestelijk verpakt en persoonlijk geadresseerd.

U kunt de bon bestellen door te mailen naar vonkpie@xs4all.nl. Geef in uw mail aan voor wie de bon is bedoeld, welke bonwaarde u wilt bestellen en waar deze naar toe gestuurd kan worden. U kunt al een bon bestellen vanaf 25 euro.